“Vernieuwen of verdwijnen”

 

Dit jaar hèt thema van het ANVR-Congres dat van 16 t/m 19 november in Sevilla plaats vindt. Een prachtige stad om een congres te organiseren. Ook een stad met een bepaalde symboliek als het gaat om “vernieuwen”. Niet voor niets vond de  wereldtentoonstelling twee keer plaats in Sevilla.


“Vernieuwen of verdwijnen”: het klinkt wat bot, maar het is in ieder geval een uitspraak die uitnodigt tot interessante presentaties en discussies tijdens ons congres. En…een kern van waarheid zit er wel degelijk in. Zeker in een dynamische en snel veranderende reiswereld zal je, als je tenminste succesvol wil blijven, constant moeten en willen vernieuwen. Niet alleen wat betreft de producten en de bestemmingen die je aanbiedt, maar ook wat betreft de samenwerkingen die je met andere bedrijven aangaat, de manieren om klanten te binden en te boeien, de businessmodellen die je kiest en ook de manier hoe je je bedrijf aanstuurt. Blijven sleutelen aan de concepten die je aanbiedt, continue de vinger aan de pols houden waar het gaat om het beter begrijpen van je klanten, steeds grotere focus op de customer experience, etc. etc. De mindset van iedere reisprofessional moet gericht zijn op vooruitgang, verbetering en innovatie.

Wij hebben net zoals afgelopen jaren weer zeer interessante en inspirerende sprekers gevonden van binnen en buiten de reisbranche, die elk vanuit hun eigen expertise op het gebied van “vernieuwen of verdwijnen” in hun omgeving het verschil maken.
Meer dan voldoende gesprekstof voor een boeiend reiscongres. Dus inhoudelijk zit het wel goed. Voeg daarbij de stad Sevilla als inspirerende congresbestemming en het ANVR reiscongres 2017 wordt, net als voorgaande jaren, een niet te missen event voor elke reisprofessional!

 

Frank Oostdam
Voorzitter/directeur ANVR“Ik kan de bestemming nu in ieder geval nóg beter adviseren.”
(Reactie Reisbureau Vice Versa, congres 2016 Curaçao)
“De hoge kwaliteit van sprekers, de hoeveelheid tijd om te netwerken en het geweldige avondprogramma!”
(Reactie Store Support, congres 2016 Curaçao)

Sponsoren

Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:         Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:        
KeepAlive