Bestemming


Sevilla

In vele opzichten een bijzondere stad; een stad waar tienduizenden sinaasappelbomen groeien en waar ooit de flamenco is ontstaan. Volgens velen is het de mooiste stad van Spanje, maar zij behoort ook tot de heetste steden van Europa. Opvallend in het straatbeeld van deze stad zijn dan ook de doeken in de historische straten in het centrum van Sevilla. Deze zorgen voor schaduw, waardoor het gedurende de hete zomermaanden uit te houden is in de stad.

 

Sevilla, volgens de Griekse en Romeinse mythologie gesticht door de held Hercules, wordt wel eens een groot openluchtmuseum genoemd. De stad heeft één van de grootste historische centra ter wereld en sommige delen van het centrum staan ook op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Dus eigenlijk is de stad op zich al één grote bezienswaardigheid. Het Spanje zoals je dat ongetwijfeld kent uit andere steden is hier gemengd met Arabische invloeden. Dat stamt uit de tijd dat de Moren de macht hadden in Sevilla. Het is ook een sfeervolle stad waar je tot middernacht van de heerlijke lokale keuken kunt genieten in de vele tapasrestaurants.  

Sponsoren

Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:         Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:        

Sevilla


 

 

KeepAlive