De ANVR


Jaarlijks organiseren wij diverse netwerkbijeenkomsten, waarbij het ANVR-Congres -altijd op een buitenlandse bestemming- hèt topevent in de reisbranche is.
Deze congresdagen bieden -met een relevant thema tijdens de zakelijke momenten, diverse excursies om de bestemming beter te leren kennen én alle ruimte om te netwerken- de ultieme gelegenheid om in korte tijd de hele branche informeel te ontmoeten.

 

Wij helpen ANVR ‘Ondernemers in reizen’ om te kunnen vernieuwen in het ondernemen en behartigen ook de belangen van onze leden nationaal en internationaal.
Naast de ruim 1000 (zaken)reisagenten en 275 touroperators kent de ANVR ook nog zo’n 100 business partners zoals airlines, verkeersbureaus, verzekeringsmaatschappijen, toeristische onderwijsinstellingen, autoverhuurbedrijven, media en andere reisbranche gerelateerde organisaties. 

 

Organisatie ANVR-Congres


In nauwe samenwerking met de ANVR organiseert GI Travel de logistieke kant van dit congres. En natuurlijk -net als de ANVR- legt ook GI de lat weer hoog en zorgt zij er samen met de ANVR voor dat de deelnemers met een geweldige ervaring rijker voortvarend kunnen ondernemen, blijven vernieuwen en niet verdwijnen. 

 

Volg ANVR


Facebook

Volg ons op Facebook

Twitter

Volg ons op twitter
Contact

Contact ANVR
Mirjam Dresmé
T: 035 543 34 10 / 035 543 34 16
E: mdresme@anvr.nl

Contact GI Travel
ANVR-Congres Organisatie
T: 020 – 517 1888
E: anvrcongres@gi-travel.nl

Sponsoren

Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:         Hoofdsponsoren:         Sponsoren:             Mediapartners:        
KeepAlive